Vegyipari Gépgyártó és Szolgáltató Kft.

Cégfilozófia

 

Cégünk elsőszámú feladatának tekintjük, hogy ügyfeleink sikereihez hozzájáruljunk. Munkatársaink gondolkodását és cselekedeteit ügyfeleink határozzák meg. Igyekezetünk középpontjába ezért ügyfeleink megelégedettségét állítottuk, szükségleteik kielégítése, kívánságaik teljesítése munkatársaink feladata. Ügyfeleink bizalmáról nap mint nap kívánunk meggyőződni, vevőink elégedettségét folyamatosan figyelemmel kísérjük. A vállalt határidőket mindenkor betartjuk, megbízható és felelősségteljes munkavégzéssel.

 

Kezdeményezéssel és műszaki fejlesztéssel azon munkálkodunk, hogy gyártmányainkat és szolgáltatásainkat olyanná tegyük, hogy partnereink segítségére, versenyképességük fenntartására, javítására szolgáljon. Ennek feltétele a minőségi munka és a kitartás.

 

Nagy hangsúlyt fektetünk a hosszú távú partneri kapcsolatok feltételeinek kiépítésére. Ennek során folyamatosan fejlesztjük cégünk vállalati kultúráját, igyekszünk megismerni és alkalmazni a korszerű vállalati vezetési módszereket és a tevékenységünk hatékonyságát javító eljárásokat.

 

A vállalat hosszú távú fennmaradását megcélozva, stratégiai céljait alapul véve folyamatosan törekszünk az eredményes és hatékony (idő- és költséghatékony) munkavégzésre, a kiemelkedő teljesítményre. A feladatok ellátásához folyamatosan biztosítjuk a szükséges személyi és technikai feltételeket. Törekszünk a tevékenységünkhöz kapcsolódó jogszabályok, szabványok mindenkori betartására. Munkavégzés során a Munkavédelmi, Tűzvédelmi, Biztonságtechnikai és Környezetvédelmi előírásokat minden esetben szem előtt tartjuk.

 

Szállítóinkkal, alvállalkozóinkkal kölcsönösen előnyös kapcsolatra törekszünk, céljaink megvalósítása érdekében elvárjuk, hogy ők is azonosuljanak törekvéseinkkel.

 

Meggyőződésünk, hogy a megbízhatóság és a kölcsönös együttműködés kifizetődik ügyfeleinknek, munkatársainknak és mindenkinek, aki velünk kapcsolatban áll.

 


Asztali nézet | Webdesign: IT PROGRESS Kft.